7 Ekim 2016 Cuma

Site Dışı SEO Nedir?

Site dışı seo çalışması, seo çalışmalarının 2. Aşamasıdır. Ve site dışı seo çalışmaları ile sitenizin tanıtımını ya da siteniz hakkında bilgi vermek için farklı sitelerden yapılan yönlendirmeleri kapsamaktadır.
Site dışı SEO Çalışmalarında dikkat edilmesi gereken husus yazıların seo uyumlu olmasıdır. Seo uyumlu tanıtım yazıları, kalite backlşnk kaynaklarından yapılan backlinkler, rakip analizine göre hedef backlinkler alınmalıdır. Site dışı SEO çalışmalarında tanıtım yazıları, backlink çalışmalarının yanı sıra paravan bloglar ve Sosyal Medya üzerinden de organik bir ağ oluşturulmalıdır.
Site Dışı SEO , Web sitenize ait Site içi SEO çalışmalarının kaliteli bir şekilde tamamlanması ardından başlanması önerilen genel anlamıyla Backlink ve site tanıtım çalışmalarından oluşan bir SEO Aşamasıdır. Site Dışı SEO Çalışmalarının onlarca aşamayı, onlarca tanıtım çalışmasını ve backlink çeşitliliğini içermektedir. Bu çalışmalar Google başta olmak üzere Arama Motorlarının yaptığı her algoritma güncellemesi sonrasında önemi değişmektedir.
Arama Motorları daima organik bağlantılar kazanan, organik tanıtımlar alan, organik övgüler kazanan, ziyaretçilerine daime güncel bilgiler sunup en doğru bilgiyi vermek için düzenlemeleri gerçekleştiren siteleri ön plana çıkarmak için algoritma değişikliklerinde bulunur. Arama motorlarının yapay zekasında elde edilmek istenen sonucun önce doğru kavranması ve bu edinim doğrultusunda SEO Çalışmalarının gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Arama Motorları bu şekilde her algoritma güncellemesi sonrasında sıralama algoritmasında ki aksaklıkları gidermekte ve organik çalışmalarla güncel tutulan web sitelerinin önünü açmaktadır.

SEO Hizmetlerimiz hakkında Bilgi almak ya da SEO Hakkında Sorularınızı iletmek için ya da SEO Teklifi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

site disi seo içi seo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder